bakgrunn

Beskrivelse av sikkerhetshengelås

Hei folkens, jeg skal introdusere isolasjonssikkerhetshengelås, standardstørrelsen på låsekroppen er 38 mm * 44 mm, og vi tilbyr to forskjellige sjakkellengder, den ene sjakkellengden er 38 mm, og den andre er 76 mm.

Funksjonen til 38 mm nylonsjakkelsikkerhetshengelås er mer holdbar, støtbestandig, lett med ikke-ledende låsekropper. De tilgjengelige nøkkelsystemene er forskjellige nøkkelsystemer og nøkkelen like. Hver lås har to nøkler med forskjellige nøkkel, én nøkkel med likt nøkkel.

Låskroppen er tatt i bruk av høyforsterket nylonmateriale, så den har en veldig god fordel ved å være isolert, mot korrosjon, anti-UV.

Nylonlåskropp og nylonsjakkel kombinert perfekt med bedre ikke-ledende, anti-magnetisme, eksplosjonssikker kvalitet.

Funksjonen til nylonsjakkel er ikke-ledende, spesielt egnet for militær kraft i kjemisk industri og brennbare og eksplosive områder.

8 farger nylon kropp for ditt valg.Og låsen med funksjon av nøkkelholder.

Standard "Ikke fjern" etikett og skriv på eiendomsetiketter inkludert foran og bak.

Og merkenavn kan være laserkoding på låsen hvis du trenger også nøkkelsystemet kan tilpasses hvis du har spesielle ønsker.

Karosserier og nøkler stemplet med nøkkelnummer som standard.

Egendefinert kode: Låsekroppen og nøkkelen er enhetlig kodet, og laserskrivingen kan holdes på låsekroppen og kan holdes i lang tid, til en viss grad, for å forhindre at nøkkelen og hengelåsen ikke kan åpnes på grunn av manglende samsvar .

Vanlige grunnfarger er tilgjengelig fra lager og andre farger kan tilpasses etter forespørsler.


Innleggstid: Okt-09-2022